Om Hidayah 

As-Salamu Aleikum Wa Rahmatullaahi Wa Barakatuhu kære søstre.
Mit navn er Djamilla og det er mig som driver Hidayah. 

Ideen om Hidayah startede i 2020, da jeg selv startede med tørklæde og hurtigt blev bekendt med at lav kvalitet generelt var standarden på det danske hijabmarked.
Her oplevede jeg stof der hurtigt mistede farve, stræk og gik op i syningerne.
Det var for mig utroligt svært at finde god kvalitet til fornuftige priser.
Hertil oplevede jeg også et meget begrænset udvalg af produkter at vælge imellem når man så gik til kvalitetsbutikkerne.

Derved startede tanken om at skabe netop det store udvalg af kvalitetsprodukter til alle typer af søstre, uanset om man er til farve eller basic uden at gå på kompromis med sit ønske om god kvalitet til en overkommelig pris.  

Jeg håber at i sammen med mig vil hjælpe Hidayah til at vokse sig større så vi In Shaa Allah kan videreudvikle og skabe et endnu større udvalg til vores muslimske søstre. 

Må Allah velsigne jer for at handle hos mig jeg håber at i finder jeres nye favorit hijab hos Hidayah. 


Opslåede jobs

Sommer-Model Søges

Lige nu søger vi modeller til vores sommer-kollektion 2024. - Du har derfor nu chancen for at blive en del af holdet. - Deler du også vores passion for modest beklædning og ønsker du at inspirere og gøre en forskel for søstre på deres rejse både med og mod hijab, eller anden modest beklædning? Så er det dig vi leder efter!

Ambassadører Søges

Vi søger lige nu brand ambassadører for vores butik.
Nu er det din chance for at være ambassadør for Hidayah. Deler du også vores passion med modest beklædning? nægter du også at gå på kompromis med din religion og fashion? så er det helt klart dig vi søger efter