Abaya Stilguide: Åben vs. Lukket Abaya

Vi mener, at enhver muslimsk kvinde bør have et udvalg af Abaya-stile i hendes garderobe, uanset om hun ønsker at skabe et glamourøst look til en aften ude med vennerne eller finde den perfekte hverdagsmulighed til kontoret.

At have et valg af designmuligheder vil garantere, at din garderobe har den alsidighed, du har brug for til enhver lejlighed. Når det kommer til Abayas, er der mange stilvalg tilgængelige - men i dag fokuserer vi på klassiske åbne og lukkede Abayas, hvad der gør dem relevante i en beskeden garderobe, og hvordan man styler dem til perfektion.

Stylingtips til lukkede Abayas: Lad os starte med lukkede Abayas. En løs, flydende, gulvlængde kjole, der kan bæres alene eller med andre tilbehør, giver en lukket Abaya en alt-i-en beskeden outfit til alle årstider og anledninger. Lukkede Abayas er lette at tage på over andre beklædningsgenstande og er det oplagte valg, når du har brug for en hurtig og alsidig mulighed.

Vores online butik har et stort udvalg af lukkede Abayas fra ensfarvede stoffer til smukke mønstre og udsmykkede designs for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige mulighed til at passe til din unikke stil. For den perfekte hverdagsmulighed vil det at have nogle få lukkede Abayas i neutrale eller monokrome toner som sort, hvid, grå, brun, beige og creme give din garderobe maksimal alsidighed.

Alternativt kan mange af vores designs af åbne abayas bruges som en wrap-around kjole, med skjulte bånd og bælter. Med en indre underkjole i en kontrastfarve kan dette være en påklædning, der kan klædes op eller ned, afhængigt af lejligheden.

En anden klassisk måde at style åbne abayas på er ved at tilføje bælter som tilbehør. Fra matchende stofbælter til farvede bælter kan dette tilbehør give en påklædning struktur og et glat finish, uanset hvilket look du går efter.

På hidayah.dk finder du åbne abaya- og kimono-designs i alle tænkelige farver, stoffer og stile, hvilket giver dig al den variation, du har brug for, for at skabe et omhyggeligt konstrueret look.

March 22, 2023 — Djamilla Umm Meena
Tags: Abaya